ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatoarea Cristiana Anghel susține că protestatarul din fața Palatului Parlamentului pe care l-a făcut prost nu era un cioban, ci un agitator și că a realizat acest lucru pentru că bărbatul în cauză mirosea a parfum, nu a oaie.

"Era un agitator, nu era cioban. Agitatorul a luat foile și le-a rupt și i-am zis ăluia că e prost. Era un agitator prost. Era spălat, era orășean, nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine. Ciobanii nu miros a parfum", a afirmat Cristiana Anghel pentru România TV.

Cristiana Anghel a coborât marți în mijlocul crescătorii de oi, care au protestat la Palatul Parlamentului, cu mai multe hârtii, care, spune ea, ar fi reprezentat un proiect de abrogare a actualei Legi a Vânătorii, care limitează numărul de câini de la stână.

Atunci când unul dintre protestatari i-a smuls foile din mână și le-a rupt, senatorul l-a întrebat: "De ce faci asta, ești prost?"

”Suntem proști toți, doamnă, toți”, a răspuns un cioban, în timp ce altul i-a spuns senatorului: ”Doamna dragă, de ce ne jigniți?”, Cristiana Anghel replicând: ”Pentru ca a rupt hârtia”.