ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generațiile Stelei din 1986 și 2006 au făcut spectacol la Sala Polivalentă, la gala dedicată lui Mihai Neșu. "Mă simt foarte emoționat", a spus, copleșit, fostul fundaș stânga al roș-albaștrilor.

Foști colegi, foste glorii ale Stelei, dar și simpli suporteri au venit să fie alături de fostul fundaș stânga. Un mesaj au ținut să îi transmită și fanii lui Utrech, echipă la care Neșu evolua în momentul accidentului de acum cinci ani.
Neșu a primit o miniatură a Cupei Campionilor Europeni, din partea lui Tudorel Stoica, apoi și-a urmărit de pe margine foștii coechipieri - Steaua 2006 nu a avut milă de legendele de la Sevilla.

Steaua 2006 nu a avut milă de legendele de la Sevilla, impunându-se în final 14-12.

"A fost foarte emoționant. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost aici, celor care s-au gândit să organizeze acest eveniment", a declarat Mihai Neșu.

"Și-a văzut majoritatea colegilor prezenți, generația '86, aproape toți prezenți, și o sală aproape plină", a spus Mirel Rădoi.

"Vom încerca, cu ajutorul lui George, care a organizat extraordinar acest meci, să facem pe viitor mult mai multe astfel de partide", a completat Sorin Paraschiv.

De netrecut în urmă cu 30 de ani, Bumbescu a fost singurul care a marcat în ambele porți, în timp ce principalul marcator al roș-albaștrilor din urmă cu zece ani, Victoraș Iacob, nu a avut milă de Daniel Gherasim.

În ciuda evoluțiilor excelente ale lui Iosif Rotariu și Cristian Ciocoiu în tabăra generației 1986, UEFAntasticii din 2006 au câștigat meciul cu 14-12.

"A fost o seară specială, mă bucur foarte mult că ne-am adunat și mă bucur că a fost și Mihai alături de noi", a afirmat Gabi Boștină.

"Splendid! Frumos! Așa ar trebui să facem cât mai multe întâlniri pentru a-l sprijini pe Neșu", crede Adrian Bumbescu.

Scopul galei a fost colectarea de fonduri pentru tratamentele pe care Mihai Neșu trebuie să le urmeze în Statele Unite ale Americii.

În vârstă de 33 de ani, Neșu este paralizat de la gât în jos din cauza unui accident suferit la antrenamente.

În 2011, după accidentare, Mihai a luat decizia de a înființa o fundație pentru copiii cu dizabilități cronice, concentrându-și toate resursele și energiile pentru a-i ajuta pe micuții cu probleme.

ActiveNews a susținut această inițiativă și îndeamnă pe toți cititorii să contribuie în orice fel este cu putință la ajutorarea lui Mihai Neșu.