ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A murit un fotbalist camerunez pe stadionul Dinamo, Patrick - Dumnezeu să-l ierte!
 
Da dragilor, se moare și la vârste atât de tinere, mor bebeluși, omorâm copii cu milioanele prin avorturi și asta nu creează mare disconfort. 
Ar trebui însă să ne punem întrebarea dacă nu cumva, pentru a extrage performanțe cât mai mari din acești tineri, nu se face exces de dopaj în fotbal.
Paranteză: Nu vreau să mă gândesc ce scandal ar fi ieșit dacă salvarea era una a SMURD, și nu una privată, de la PULS aici, care e o targă cu roți, așa cum erau pe vremuri până când sistemul a fost creat de Raed Arafat.
 
Astăzi au murit și doi militari români în Afganistan. 
Nu găsesc absolut nicio justificare ca soldații români să fie angrenați în acțiuni militare altele decât de apărare a țării, mai ales când acel război NU are nicio justificare. 
Decât să cheltuim sume exorbitante de peste un deceniu ca să ținem un corp de armată folosit pentru ocupatia și "democratizarea" unui stat in perspectiva globalistă, ar fi de preferat ca să ne reconstruim armata națională, pe model polonez. Pentru că, la ora asta, Armata NU mai ne aparține, ba chiar este nefuncțională ca ansamblu, ceea ce înseamnă că în curând Constituția va deveni o simplă inșiruire de vorbe goale.
 
Tinerii sunt folosiți ca simple unelte doar pentru ca unii să facă bani din abnegația lor.