Sâmbătă seara, în parcul IOR din Capitală, a avut loc unul dintre evenimentele care au marcat Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea 2016 (ITO 2016). În fața a câteva mii de persoane, pe scena bucureșteană au concertat Bere Gratis, Smiley și Elena Gheorghe.

În timpul concertului său, înainte de hit-ul său „Acasă” Smiley a ținut să le vorbească tinerilor aflați în asistență despre semnificațiile acestui cântec.

„Cred că piesa vorbește de la sine, nu trebuie să vă mai explic eu nimic. Doar că suntem în pericol să ne pierdem identitatea, din toate punctele de vedere, așa că nu uitați care-i casa voastră, care-i limba voastră și cel mai presus de toate, care e credința voastră!”, a spus Andrei Tiberiu Maria.

Smiley” a fost în pelerinaj la Sfântul Munte Athos la mijlocul lunii iunie, așa cum ActiveNews relata la vremea respectivă.   


#JurnalTrinitas Mesajul artiștilor către tineri: Nu vă uitați credința!

Posted by TRINITAS TV on 4 Septembrie 2016

Cu mare discreție, celebrul Smiley a fost în pelerinaj la Athos, locul sfânt al Ortodoxiei


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews