ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă seara, în parcul IOR din Capitală, a avut loc unul dintre evenimentele care au marcat Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea 2016 (ITO 2016). În fața a câteva mii de persoane, pe scena bucureșteană au concertat Bere Gratis, Smiley și Elena Gheorghe.

În timpul concertului său, înainte de hit-ul său „Acasă” Smiley a ținut să le vorbească tinerilor aflați în asistență despre semnificațiile acestui cântec.

„Cred că piesa vorbește de la sine, nu trebuie să vă mai explic eu nimic. Doar că suntem în pericol să ne pierdem identitatea, din toate punctele de vedere, așa că nu uitați care-i casa voastră, care-i limba voastră și cel mai presus de toate, care e credința voastră!”, a spus Andrei Tiberiu Maria.

Smiley” a fost în pelerinaj la Sfântul Munte Athos la mijlocul lunii iunie, așa cum ActiveNews relata la vremea respectivă.   


#JurnalTrinitas Mesajul artiștilor către tineri: Nu vă uitați credința!

Posted by TRINITAS TV on 4 Septembrie 2016

Cu mare discreție, celebrul Smiley a fost în pelerinaj la Athos, locul sfânt al Ortodoxiei