ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Socrul lui Mihai Bălăşescu, cel care l-a ucis pe fostul politician, a fost găsit sâmbătă după-amiază, potrivit unor surse judiciare, citate de B1 TV.

Bărbatul se afla la 50 de km de Bucureşti în momentul în care a fost identificat. El lăsase în urmă un bilet în care îşi recunoaştea crima. L-a legat cu un căluş pe Bălăşescu şi apoi l-a strangulat. Motivul erau banii pe care fostul liberal îi avea de împărţit cu fosta sa soţie. 

Bărbatul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa lui Epaminonda Burchel, tatăl uneia dintre fostele sale soţii. Din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă. Potrivit unor surse judiciare, fostul socru a lăsat un bilet în care îşi recunoştea crima şi susţinea că nu va mai fi găsit niciodată.