ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un șofer de pe linia autobuzului 116, din Capitală, a fost filmat, miercuri dimineață, de o călătoare în timp ce juca Pokemon Go, chiar dacă se afla în trafic, scrie click.ro.

Șoferul nu era atent în trafic, fiind mult mai concentrat asupra micilor monstruleți pe care-i întâlnea la tot pasul pe traseu. Acesta conducea doar cu încheieturile, deoarece avea mâinile ocupate cu telefonul.

”Scapă cine poate”, a spus femeia care a filmat întreaga scenă, pe care a postat-o pe Facebook.

 „Cu autobuzul RATB 116 după Pokemoni sau șoferul multitasking. Da, eram în mișcare. Da, am coborât la prima. Scapă cine poate!"

„Șoferul a fost identificat și lucrează la autobaza Ferentari. Se va analiza cazul în cadrul comisiei de disciplină. Avem instrucțiuni clare pe care toți șoferii trebuie să le respecte, iar la toate ședințele li se amintesc. Astfel de atitudini nu sunt acceptate, mai ales că vorbim despre siguranța călătorilor”, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Traseul liniei 116 pornește de la Piața Sfânta Vineri și are capătul la Gara Progresul, având în total 24 de stații.