ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Ieri seară, după cele 4:30h petrecute pe DN1, ocazie cu care urez un sincer "numa' bine..." tuturor celor care simt nevoia..., ajung pe centura Bucureştiului, iar în dreptul fabricii Tuborg, se aprinde beculeţul magic: low fuel!"
 
Şoferul revoltat povesteşte cum a fost furat cu aproape 10 l de motorină la benzinăria Rompetrol, venind cu documente (foto).  

"După experienţa mea, în rezervor mai aveam aproximativ 10 litri de motorină şi-atunci mi-am zis c-ar fi indicat să pun motorină la minunată staţie Rompetrol de lângă urcarea pe Autostrada Soarelui...!", scrie Mihai Tănase pe contul său de facebook.

"Buuuun, execut manevra cu pricina, fac plinul şi...SURPRIZĂ!
Probabil din cauza vitezei sau a căldurii, rezervorul meu a crescut cu aproximativ 10litri: 8 litri existenţi încă în rezervor + 57 l (conform imaginii alăturate) + vreo 2 litri = 67l!
Zic, Tănase, nu face scandal...documenteza-te! Ajung acasă, iau cartea maşinii, şi ce să vezi, "hoţii" ăia de cehi au minţit cum că maşina ar avea rezervorul de 55 litri!
Restul...e poezie!".
 
După ce şi-a făcut cunoscută nefericita experienţă, comentariile au început să curgă pe reţelele de socializare. Unii dintre români relatează întâmplări asemănătoare, petrecute fie la Rompetrol, fie la alte benzinării, însă alţii încearcă să găsească circumstanţe atenuante celor de la Rompetrol. Mihai Tănase le răspunde:
 
"Am alimentat din toate poziţiile această maşină, dar niciodată n-am reuşit să pun mai mult de 50l (cu toate rezervele şi conductele din lume). de reţinut este faptul că din cei 345.000km aproape 300.000 sunt făcuţi exclusiv în Dobrogea, unde în mod regulat sunt temperaturi ridicate. Aş mai adăuga de asemenea cei 12 ani petrecuţi în domeniul auto..., ca idee;)!"