Un ilfovean s-a găndit că, dacă deține o mașină cu mulți cai putere, e îndeptățit să intre cu ea pe plajă și chiar în apa mării.

I-a sfidat pe turiștii care veniseră să se relaxeze și a făcut slalom printre ei, la doar câțiva metri de părinții care-și plimbau copilașul. Un martor a filmat manevrele interzise și ilegale. Cu ajutorul lor, polițiștii l-au identificat pe șofer și l-au amendat cu 20.000 de lei, potrivit digi24.ro

Un caz similar a avut loc și la Vama Veche. Polițiștii s-au autosesizat după ce un autoturism înmatriculat la Sibiu a intrat pe plaja dintre Mamaia și Năvodari, potrivit news.ro. Oamenii legii urmează să facă o adresă către proprietarul autovehiculului pentru a stabili cine se afla la volan, iar apoi vor aplica sancțiunea de 20.000 de lei.


 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews