ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De pe 18 ianuarie încoace, țara nu mai are liniște, tot mai mulți români ieșind în stradă pentru a protesta. Dacă la început, pretextul au fost ordonanțele de modificare a Codului Penal, respectiv a grațierii, acum oamenii par să fi ieșit în stradă pentru scopuri dintre cele mai diverse.

Mai mult, duminică 05 februarie, a existat și un protest la Cotroceni împotriva președintelui Iohannis, iar Liviu Dragnea părea să sugereze că vor urma manifestații ale PSD-iștilor în toată țara. În aceste condiții, România pare blocată, atât intern, dar mai ales pe plan extern, mai ales într-o vreme de redefinire a ordinii mondiale, declanșată de alegerea lui Donald Trump ca și președinte al SUA.

În aceste condiții, ActiveNews își întreabă cititorii, „Cum ar trebui să termine criza din România”. Spuneți-vă opinia și votați. În orice caz, cred că toți suntem de acord cu un singur lucru: cu cât se termină mai repede și cu cât instituțiile statului încep să lucreze mai repede, e cu atât mai bine.

 

Cum ar trebui să se termine criza din România?
Prin demisia Guvernului
Prin demisia Președintelui Iohannis
Prin alegeri anticipate
Prin respectarea rezultatului alegerilor și încetarea protestelor
online surveys