De pe 18 ianuarie încoace, țara nu mai are liniște, tot mai mulți români ieșind în stradă pentru a protesta. Dacă la început, pretextul au fost ordonanțele de modificare a Codului Penal, respectiv a grațierii, acum oamenii par să fi ieșit în stradă pentru scopuri dintre cele mai diverse.

Mai mult, duminică 05 februarie, a existat și un protest la Cotroceni împotriva președintelui Iohannis, iar Liviu Dragnea părea să sugereze că vor urma manifestații ale PSD-iștilor în toată țara. În aceste condiții, România pare blocată, atât intern, dar mai ales pe plan extern, mai ales într-o vreme de redefinire a ordinii mondiale, declanșată de alegerea lui Donald Trump ca și președinte al SUA.

În aceste condiții, ActiveNews își întreabă cititorii, „Cum ar trebui să termine criza din România”. Spuneți-vă opinia și votați. În orice caz, cred că toți suntem de acord cu un singur lucru: cu cât se termină mai repede și cu cât instituțiile statului încep să lucreze mai repede, e cu atât mai bine.

 

Cum ar trebui să se termine criza din România?
Prin demisia Guvernului
Prin demisia Președintelui Iohannis
Prin alegeri anticipate
Prin respectarea rezultatului alegerilor și încetarea protestelor
online surveys
 
 
 
 
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews