Sora Aurei Ion, Mariana Ciucă, a postat pe Facebook un mesaj în care spune că va lupta în continuare cu actele de corupție care au dus la o soluționare superficială a cazului accidentului aviatic din Apuseni, în care sora ei și-a pierdut viața. 

"Nu, sa nu cumva sa credeți ca nu mai lupt! Lupt, asa cum trebuie sa lupt, in fiecare zi! Daca nu mai tip, nu inseamna ca nu mai lupt sau ca am uitat, iertat...Ma lupt cu mizeria lor, ma lupt cu actele de corupție, ma lupt cu sistemul "defect"...

Bai si ma enervez cand te aud: "Dar tu ce vrei sa faci cu toata chestia asta? " Well, ce ai face tu daca cineva ti-ar scoate un ochi? Ai sta pe bara si ai spune: "Treacă!", dar daca ti-ai lua un cuțit in inima? Tot "Treacă!"? Dar daca ti-ar omorî sora? Tot "Treacă!"?

Am avut de ales intre a lupta sau a-mi vedea de viața mea (intr-un mod egoist)... Am ales sa lupt! Nu ca ar trebui sa ii pese cuiva de ce fac eu sau sa imi ridice statuie.... NU! Doar sa lasati "pata de sânge sa vorbească" ... Atat mi-a mai ramas,sa lupt si sa vorbesc", spune Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews