ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sora Aurei Ion, Mariana Ciucă, a postat pe Facebook un mesaj în care spune că va lupta în continuare cu actele de corupție care au dus la o soluționare superficială a cazului accidentului aviatic din Apuseni, în care sora ei și-a pierdut viața. 

"Nu, sa nu cumva sa credeți ca nu mai lupt! Lupt, asa cum trebuie sa lupt, in fiecare zi! Daca nu mai tip, nu inseamna ca nu mai lupt sau ca am uitat, iertat...Ma lupt cu mizeria lor, ma lupt cu actele de corupție, ma lupt cu sistemul "defect"...

Bai si ma enervez cand te aud: "Dar tu ce vrei sa faci cu toata chestia asta? " Well, ce ai face tu daca cineva ti-ar scoate un ochi? Ai sta pe bara si ai spune: "Treacă!", dar daca ti-ai lua un cuțit in inima? Tot "Treacă!"? Dar daca ti-ar omorî sora? Tot "Treacă!"?

Am avut de ales intre a lupta sau a-mi vedea de viața mea (intr-un mod egoist)... Am ales sa lupt! Nu ca ar trebui sa ii pese cuiva de ce fac eu sau sa imi ridice statuie.... NU! Doar sa lasati "pata de sânge sa vorbească" ... Atat mi-a mai ramas,sa lupt si sa vorbesc", spune Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.