ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția cântărețului britanic James Morrison, cu care era căsătorită de 17 ani, Gill Catchpole, mama a doi copii, a fost găsită moartă la casa familiei lor din Gloucestershire, potrivit Daily Mail. Avea doar 45 de ani. Era proprietara unei cafenele și a unui serviciu de catering.

Poliția din Gloucestershire nu tratează moartea ei ca fiind suspectă. Un purtător de cuvânt a declarat: „Poliția a fost chemată la Whitminster, în Gloucester, în jurul orei 9.10, vineri, în urma unor îngrijorări legate de bunăstarea unui rezident. Ofițerii au intervenit și cadavrul unei femei în vârstă de 40 de ani a fost găsit la o adresă.

Moartea este tratată ca fiind nesuspectă în acest moment. Medicii legiști și rudele apropiate ale femeii au fost informați.”

Moartea ei a survenit la aproximativ 14 luni după ce femeia a suferit un transplant de rinichi, despre care a mărturisit că i-a zdruncinat viața, dar și-a lăudat familia pentru că i-a fost alături.

Gill a suferit un transplant de rinichi la sfârșitul anului 2021, întrucât un rinichi funcționa la doar „35 la sută”. A fost un șoc pentru ea.

La sfârșitul anului trecut, Catchpole a distribuit o postare pe rețeaua de socializare a companiei sale, în care își exprima entuziasmul că a început afacerea după ce a suferit un transplant de rinichi.

Ea a scris în postarea din noiembrie 2023: „Ce multe poate aduce un an. Pe vremea aceasta anul trecut făceam transplantul de rinichi, iar după un an, după multe suișuri și coborâșuri, sunt aici și dețin propria mea afacere. La începutul acestui an, eu însămi nu credeam [că o să-mi deschid afacerea]. Pentru cine trece printr-o perioadă dificilă, vă pot spune din experiență că situația se schimbă în bine.”

Este încă o pierdere tragică pentru Morrison, care, până la albumul său din 2022 cu cele mai bune hituri, dispăruse un timp din industria muzicală după ce și-a pierdut tatăl, Paul, precum și fratele mai mare Alexis și nepotul Callum în doar trei ani.