ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Situație foarte urâtă petrecută joi în București. Cunoscuta artistă Cristina Bălan și soțul acesteia, Gabriel, au fost hărțuiți de doi polițiști locali din sectorul 4 pe motiv că fiii lor, ambii cu Sindrom Down, s-au urcat pe niște tobogane pe care nu aveau voie, dintr-un parc.

Conform artistei, cei doi copii veneau de la kinetoterapie și imediat ce au coborât din mașina familiei, au luat-o la fugă prin parc. Într-un moment în care au observat alți copii că se joacă la un tobogan lângă care era un semn de „accesul interzis” cei doi s-au alăturat urcându-se pe respectiva construcție.

În acel moment au fost interpelați de un polițist local care i-a somat să părăsească parcul. Încercările Cristinei Bălan de a le explica celor doi polițiști locali că este vorba despre niște copii cu dizabilități s-au lovit de indiferența acestora. 

Mai mult, după ce copiii au fost convinși să coboare, unul dintre polițiști i-a cerut mamei să rămână pe loc, în ploaie, până verifică identitatea acesteia.

Toată scena a fost filmată de către soțul artistei, care a venit după ce începuse discuția. România este, în continuare, în stare de alertă.