ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul din Suceava, lovit cu sabia în cap de un suspect, în timpul unor percheziții care au avut loc acum trei săptămâni, va fi externat după sărbători.

Medicii spun că starea lui este bună chiar dacă nu își poate mișca mâna și piciorul stâng. Cu toate acestea, sunt optimiști și cred că exercițiile de kineto-terapie îl vor ajuta să depășească aceste probleme.

Bărbatul de 35 de ani a ajuns la spital în comă pe 5 decembrie, iar medicii erau rezervați atunci cu privire la șansele de supraviețuire, având în vedere gravitatea leziunii suferite la cap. Acum vorbesc despre un adevărat miracol.

„Revenirea acestui pacient a fost posibilă datorită capacității lui de autovindecare și aici ține cel mai probabil de educație și de atitudine. Să nu uităm că el a fost educat ca să fie un luptător și asta se vede și în plan fizic și clinic. În ceea ce privește reintegrarea lui socială, probabil că va fi posibilă, nu imediat ci peste mult timp. Cel mai probabil nu pe un asemenea post pe care lucra până acum. Dar va avea capacitatea de a face cel puțin de o muncă de birou.

Dacă e să vorbim de miracole, este miracolul lui personal și i se datoreaza integral. De altfel studiile arată că 97 % din intervențiile chirurgicale sau act medical depinde de pacient și boala lui și doar 3 % de echipa medicală”, a spus Lucian Eva - manager Spitalul de Neurochirurgie Iași, conform Digi 24.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews