ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea unui autovehicul presupune multă atenție, responsabilitate, cunoștințe în domeniu și mai ales păstrarea calmului în situații  dificile ce pot apare în trafic. Șoferițele au dovedit că păstrează aceste calități mai bine decât bărbații, atunci când se află la volan, precizează un comunicat al Poliției Române.

Potrivit acestuia, doar 11,5% dintre accidentele rutiere grave, din anul 2016, s-au produs din vina conducătoarelor auto.

Cele mai multe accidente produse în localități au avut ca și consecință neacordarea priorității de trecere pietonilor (15,58%), neacordarea priorității de trecere vehiculelor (13%) și viteza neadaptată (11,9%).

În afara localităților, conducătoarele auto s-au făcut vinovate de producerea accidentelor din cauza vitezei neregulamentare (în 12,4% de cazuri), din cauză că au avut alte preocupări la volan (3%) sau pentru că au circulat pe sensul opus (2,3%).

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews