Nu mă număr printre cele 3 milioane de semnatari ai arhicunoscutei petiții. Am aflat despre ea târziu și, recunosc, n-am făcut vreun mare efort ca să pot semna. Nu am duhovnic iar pe la biserică trec în fugă doar de Crăciun și de Paște. Mai calc pe acolo doar când îmi amintesc de cei duși și, în semn de respect, mă duc să le aprind o lumânare.
 
Pe copii i-am scos de la ora de Religie pentru că profesorul le dădea teme și le încărca și mai tare un program și așa supra solicitant. Cu PSD-ul n-am votat niciodată pentru că întotdeauna l-am văzut ca pe un partid de sorginte comunistă înființat de Ion Iliescu, omul, care, în opinia mea, ne-a distrus tinerețea .
 
Pe 21 decembrie 1989 am fost prezent în Piața Universității iar în aprilie-iunie 1990 am fost nelipsit de la manifestația-maraton desfășurată în aceeași piață a Universității. Singurii oameni politici pe care i-am apreciat cu adevărat, Rațiu și Coposu, nu mai sunt printre noi. La fel ca acum 25 de ani, obișnuiesc să citesc presa. Citind-o am observat apariția din abundență a materialelor care promovează homosexualitatea. În prezent, Evenimentul Zilei e poziționat pro-referendum dar în urmă cu niște ani, ziarul era un susținător fervent al LGBTQ. Tot pentru referendum este și România Liberă. Pro înseamnă că la 2-3 zile apare câte un articol pe tema asta. În rest, cam toată presa susține mișcarea homosexuală. Adevărul, Libertatea, Gazeta Sporturilor, Mediafax, Cancan, Vice,  ProTv etc, susțin această mișcare fie pe furiș fie la modul cel mai agresiv cu putință. Lecturând aceste site-uri și publicații, am constatat că oamenii care doresc ca familia să fie alcătuită din bărbat și femeie sunt calificați drept naziști, oameni ai întunericului, dușmani ai progresului, frustrați, analfabeți, primitivi, hateri, torționari, pupători de oase, pesediști, oameni ai cavernelor, retardați, bigoți, cretini, proști ca noaptea, medievali, animale, fundamentaliști, habotnici, tradiționaliști totalitari, fanatici religioși și așa mai departe.
 
Am aflat că părinții, bunicii și străbunicii mei au fost niște tâmpiți pentru că s-au căsătorit și au avut copii. Ce contează că bunicii, de exemplu, au fost învățători și au învățat carte câteva generații de copii. Tot niște bigoți primitivi au fost, iar acest bigotism se pare că s-a transmis până la mine. În 1990 eram golan. Acum am ajuns un hater habotnic, doar pentru că sunt căsătorit și am copii. Desigur, oricând aș putea să-mi torturez copiii sau să-mi rup nevasta cu bătaia, căci în general așa procedează heterosexualii. Drept urmare nu-mi rămâne decât să mulțumesc ziariștilor progresiști pentru că mi-au deschis ochii.
 
Promit să nu lipsesc de la referendum!

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews