ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mă număr printre cele 3 milioane de semnatari ai arhicunoscutei petiții. Am aflat despre ea târziu și, recunosc, n-am făcut vreun mare efort ca să pot semna. Nu am duhovnic iar pe la biserică trec în fugă doar de Crăciun și de Paște. Mai calc pe acolo doar când îmi amintesc de cei duși și, în semn de respect, mă duc să le aprind o lumânare.
 
Pe copii i-am scos de la ora de Religie pentru că profesorul le dădea teme și le încărca și mai tare un program și așa supra solicitant. Cu PSD-ul n-am votat niciodată pentru că întotdeauna l-am văzut ca pe un partid de sorginte comunistă înființat de Ion Iliescu, omul, care, în opinia mea, ne-a distrus tinerețea .
 
Pe 21 decembrie 1989 am fost prezent în Piața Universității iar în aprilie-iunie 1990 am fost nelipsit de la manifestația-maraton desfășurată în aceeași piață a Universității. Singurii oameni politici pe care i-am apreciat cu adevărat, Rațiu și Coposu, nu mai sunt printre noi. La fel ca acum 25 de ani, obișnuiesc să citesc presa. Citind-o am observat apariția din abundență a materialelor care promovează homosexualitatea. În prezent, Evenimentul Zilei e poziționat pro-referendum dar în urmă cu niște ani, ziarul era un susținător fervent al LGBTQ. Tot pentru referendum este și România Liberă. Pro înseamnă că la 2-3 zile apare câte un articol pe tema asta. În rest, cam toată presa susține mișcarea homosexuală. Adevărul, Libertatea, Gazeta Sporturilor, Mediafax, Cancan, Vice,  ProTv etc, susțin această mișcare fie pe furiș fie la modul cel mai agresiv cu putință. Lecturând aceste site-uri și publicații, am constatat că oamenii care doresc ca familia să fie alcătuită din bărbat și femeie sunt calificați drept naziști, oameni ai întunericului, dușmani ai progresului, frustrați, analfabeți, primitivi, hateri, torționari, pupători de oase, pesediști, oameni ai cavernelor, retardați, bigoți, cretini, proști ca noaptea, medievali, animale, fundamentaliști, habotnici, tradiționaliști totalitari, fanatici religioși și așa mai departe.
 
Am aflat că părinții, bunicii și străbunicii mei au fost niște tâmpiți pentru că s-au căsătorit și au avut copii. Ce contează că bunicii, de exemplu, au fost învățători și au învățat carte câteva generații de copii. Tot niște bigoți primitivi au fost, iar acest bigotism se pare că s-a transmis până la mine. În 1990 eram golan. Acum am ajuns un hater habotnic, doar pentru că sunt căsătorit și am copii. Desigur, oricând aș putea să-mi torturez copiii sau să-mi rup nevasta cu bătaia, căci în general așa procedează heterosexualii. Drept urmare nu-mi rămâne decât să mulțumesc ziariștilor progresiști pentru că mi-au deschis ochii.
 
Promit să nu lipsesc de la referendum!