ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 250 adulți și aproape 150 copii au luat startul la Crosul pentru viață, în parcul bucureștean Alexandru Ioan Cuza. Evenimentul caritabil, ajuns la ediția a III-a, se desfășoară în luna martie, în cadrul „Lunii pentru Viață”, anunță Basilica.ro.

Alergătorii au putut participa la una din cele două curse de 10 km, respectiv 3 km, și să-și înscrie copiii la cursele dedicate lor.

Participanții au donat pentru susținerea unei cauze nobile: sprijinirea femeilor aflate în situații de criză și a familiilor cu copii mici care trec prin momente dificile și pentru care ajutorul prompt este vital.

Crosul a fost organizat și anul acesta de Asociația Studenți pentru viață, în colaborare cu Pegas Triatlon Club.

Voluntarii asociației și-au propus sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii pentru a acoperi costurile nevoilor de bază, adică alimentație, igienă, utilități și consultații medicale.

Reamintim că punctul culminant al „Lunii pentru Viață” va fi a șaptea ediție a „Marșului pentru viață” va fi organizat anul acesta,  în mai multe orașe și localități din România și din Rebublica Moldova, pe data de 25 martie și va avea ca temă „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”

Foto: crosulpentruviata.ro