ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie în Capitală. Un bărbat de 43 de ani a murit înecat în lacul IOR. Omul a fost văzut pe mal înainte să intre in apă. Un martor a anunțat incidentul la 112. Pompierii au scos din apă trupul neînsuflețit, care a fost transportat la IML pentru autopsie.

Potrivit martorilor, doi polițiști de la poliția locală sector 3, care se aflau în apropiere, au refuzat să intervină, pe motiv că nu știu să înoate.

După ce persoanele care au asistat la întreaga scenă au solicitat ajutor la 112, cei de la Departamentul pentru Situații de Urgență, precum și polițiștii și cei de la IML au scos cadavrul din apă, la aproximativ 40 de minute după ce bărbatul a intrat în apă, potrivit b1.ro.
 
În mandatul fostului primar al sectorului 3, Liviu Negoiță, firma BGS era recunoscută pentru câte vieți a salvat de la înec în parcul IOR, copii și adulți deopotrivă. Actualul primar, Robert Negoiță, a renunțat la contractul cu firma de pază, pe motiv că se cheltuiau prea mulți bani din bugetul primăriei.