Bărbatul care a murit în accidentul grav produs la Moscova nu este șoferul personal al lui Vladimir Putin, susține TVR.
 
Un Mercedes s-a ciocnit frontal cu un BMW, impactul fiind foarte puternic din cauza vitezei ridicate. Șoferul Mercedes-ului a fost grav rănit, însă a scăpat cu viață. A murit bărbatul de la volanul autoturismului BMW, mașină din garajul Consiliului Federației - camera superioară a Parlamentului.

Știrea accidentului de la Moscova a fost relatată eronat de presa internațională, susține TVR. Poliția moscovită ar fi afirmat doar că autoturismul implicat în accident se afla pe inventarul parcului de mașini aparținând administrației prezidențiale.
 
La volan, într-adevăr, era unul dintre cei mai expertimentați șoferi, în vârstă de 69 de ani, dar în nici un caz acesta nu era șoferul personal al lui Vladimir Putin, care se afla în China, la summit-ul G 20. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews