ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formația Taxi a confirmat, prin intermediul unui anunț de presă, că va scoate de pe internet clipul "Despre smerenie" în forma actuală, și-l va înlocui cu una în care nu va mai apărea artistul Grigore Leșe.

"Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim. 

Credem cu tărie în „Despre smerenie" și vom reveni - cu siguranță - cu noua variantă a videoclipului. Vă mulțumim!", au reprezentanții de PR ai trupei, pe pagina oficială de Facebook.
 
În urmă cu câteva zile, formația Taxi a prezentat public un videoclip intitulat "Despre smerenie", în care 33 de persoane repetau refrenul "Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici". Unul dintre cei 33, artistul Grigore Leșe, a declarat pentru ActiveNews că nu a știut despre mesajul melodiei și că le-a cerut producătorilor să fie scos din imagini.
 
Ulterior, formația a emis un comunicat în care susținea că lui Leșe i s-au prezentat versurile melodiei înainte de filmări.