ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Teodora este o tânără de 16 ani, din Bîrlad, șefă de promoție a clasei a VIII-a, cu o inteligență peste medie, conform profesorilor ei. Din păcate, Teodora suferă de o maladie cumplită, și anume scolioză toraco-lombară severă, pe care o are încă de la 2 ani, dar pe care tânăra s-a încăpățânat s-o înfrunte singură; ba chiar a vorbit foarte puțin despre condiția ei.

În timp, boala sa, numită și Sindromul Marfan, a schilodit-o tot mai mult pe Teodora. Maladia i-a strâmbat oasele, i-a deplasat organele interne, i-a furat vederea, și chiar în multe momente, i-a tăiat răsuflarea și chiar i-a pus viața în pericol. Scopul final al bolii Sindrom Marfan este de a face ca aorta să explodeze. Așa mor cei mai mulți dintre oamenii pe care boala aceasta rară i-a dovedit.

Citește AICI întreaga poveste a Teodorei


Pentru a se salva, Teodora are nevoie urgent de intervenție chirurgicală. Suma necesară este de 12.000 de euro, la care se adaugă încă 1.000 de euro, analizele pre-operatorii.

Orice sumă, cât de mică, poate contribui la salvarea vieții lui Teo

Denumire entitate: Asociatia "SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Asociația "Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 100 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 850.000 de Euro și din campanii de SMS, de peste 144.000 de Euro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews