ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toboșarul trupei Goodbye to Gravity a murit. El trebuia internat la o clinică din Elveția, dar starea lui s-a înrăutățit brusc, așa că aeronava care îl transporta la Zurich s-a întors din drum. Tânărul a murit la București, anunţă b1.ro.

Bilanţul tragic a ajuns la 45 de morţi.

Conform sursei citate, echipa medicală care îl însoţea pe Bogdan Enache a decis ca aeronava să fie întoarsă din drum.

Aeronava de tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviaţie, care trebuia să-l transporte pe Bogdan Enache, la o clinică din Zurich, Elveţia, a decolat de la Bucureşti, duminică, în jurul orea 16.20, conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, citat de Mediafax.

"Pacientul, care până în prezent a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, va fi asistat pe timpul zborului de o echipă mixtă de cadre medicale organizată de SMURD", se preciza duminică după-amiază, într-un comunicat al MAI.

Directorul medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, a declarat, duminică, faptul că se fac demersuri ca doi dintre pacienţii spitalului să fie transferaţi în Elveţia, respectiv în Finlanda.

"(...) Pentru doi se fac demersurile pentru a pleca unul la un spital din Zurich, din Elveţia, şi unul în Finlanda (...)", a spus el.