ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Americanii de la Time au realizat un top al celor mai căutate nume pe Google în 2015, pentru fiecare țară a lumii.

Lionel Messi și Kim Kardashian sunt personalitățile care au fost cele mai cautate în acest an, cei doi împărțindu-și prima pozitie, fiecare fiind lider în 26 de țări.

Pe locul 3 se află starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, numele acestuia fiind cel mai căutat în 21 de țări, urmat de Nicki Minaj și Rihanna, cele două cântărețe conducând clasamentele în 13, respectiv 11 țări.

Pe același site a fost publicată și o hartă interactivă în care se poate vedea care a fost cel mai căutat nume pe Google în fiecare țară a lumii.

Dacă francezii au vrut să vadă și să afle cât mai multe lucruri despre Kim Kardashian, ucrainienii despre mișcările lui Vladimir Putin, iar grecii despre măsurile luate de Alexis Tsipras, românii în schimb au fost interesați să afle ultimele noutăți despre Florin Salam, care a fost cel mai căutat nume pe Google în țara noastră anul acesta.

CLICK AICI pentru a vedea harta interactivă