ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A trecut Referendumul. Am ascultat majoritatea pledoariilor din Senat: au fost argumente de ordin democratic, moral și juridic. Mai toți au vorbit de suveranitatea națiunii române. M-au impresionat Titus Corlățean de la PSD și Eugen Pârvulescu de la PNL.

Ultimul, mai ales, a avut un discurs rostit cu pasiune și foarte tăios. A spus ceva de genul: poporul român s-a unit pentru a spune că vrea în Europa. Ne-au spus ce să vindem, ce să privatizăm, ce legi să adoptăm. Și am făcut-o. Dar nimeni nu poate să legifereze în numele poporului român.Până aici. Destul e destul!

Atunci mi-am dat seama că Referendumul va fi votat și că familia este punctul peste care nu se mai poate trece. Românii nu vor negocia familia. Și de-aici vom începe recucerirea țării. Familie cu familie.