A trecut Referendumul. Am ascultat majoritatea pledoariilor din Senat: au fost argumente de ordin democratic, moral și juridic. Mai toți au vorbit de suveranitatea națiunii române. M-au impresionat Titus Corlățean de la PSD și Eugen Pârvulescu de la PNL.

Ultimul, mai ales, a avut un discurs rostit cu pasiune și foarte tăios. A spus ceva de genul: poporul român s-a unit pentru a spune că vrea în Europa. Ne-au spus ce să vindem, ce să privatizăm, ce legi să adoptăm. Și am făcut-o. Dar nimeni nu poate să legifereze în numele poporului român.Până aici. Destul e destul!

Atunci mi-am dat seama că Referendumul va fi votat și că familia este punctul peste care nu se mai poate trece. Românii nu vor negocia familia. Și de-aici vom începe recucerirea țării. Familie cu familie.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.