ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aeronava NATO a aterizat pe aeroportul Otopeni şi va prelua 10-12 răniţi, ce vor fi transferaţi la spitalele din Marea Britanie, Norvegia şi Finlanda, într-o primă etapă.

Aeronava va transporta nouă pacienţi în Marea Britanie, doi în Norvegia şi unul în Finlanda, după care se va întoarce la Bucureşti pentru a prelua alţi răniţi. Transferul pacienţilor se face în funcţie de gravitatea cazurilor.

De asemenea, potrivit surselor citate, o echipă franco-germană de medici este aşteptată la Bucureşti, ea fiind alcătuită de o comisie din mai multe state ale UE.

Raed Arafat a confirmat pentru Mediafax că aeronava NATO va transporta 10-12 răniţi în incendiul din Clubul Colectiv spre spitale din Marea Britanie, Norvegia şi Finlanda.

"Acum pregătim aeronava NATO. Nu ştim încă numărul răniţilor care vor pleca, probabil 10-12, vom vedea. Aeronava va pleca în această noapte", a mai spus secretarul de stat MAI.