ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din Pitești a trecut printr-o sperietură groaznică după ce o imensă conductă de apă s-a prăbușit peste mașina ei, din neglijența unor muncitori.

Șoferița mergea regulamentar în momentul în care conducta, care nu a fost asigurată de muncitori s-a prăbușit peste șoseaua de lângă, de la o înălțime de peste 10 metri, și a prins sub ea mașina în care se afla femeia, anunță știrileprotv.ro.

Muncitorii nu au asigurat cum trebuie magistrala de câteva tone, pe care urmau să o înlocuiască. Fosta rețea de termoficare a orașului Pitești este în curs de dezafectare, iar duminică muncitorii au tăiat două conducte suprapuse. Au asigurat cu o macara doar una dintre ele.

Din fericire, martorii au povestit că femeia a avut prezență de spirit și a reușit să tragă de volan spre stânga. Conducta a strivit doar partea dreaptă a autoturismului, dar chiar și așa mașina este în daună totală.

Femeia de la volan a fost dusă de Salvare la spital, în stare de șoc. Polițiștii anchetează acum cazul, ca să vadă cine a greșit. Neglijența muncitorilor a încurcat și circulația în zonă, timp de mai multe ore.