ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O jurnalistă la Antena 1, în vârstă de 30 de ani, a murit, joi seară, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85 în localitatea Dumbrăveni, în județul Vrancea, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac

Iuliana Gătej plecase de la muncă acasă, la părinți, unde urma să-și petreacă Sărbătorile. Înainte de tragedie, i-a sunat și le-a spus că vrea să o aștepte pentru a le despacheta împreună chiar în seara de Ajun. Din păcate, nu a mai apucat să meargă acasă.

Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliției Județene Vrancea, tânăra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, astfel că a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un copac pe care l-a doborât la pământ, după care s-a răsturnat pe o parte într-o cultură de viță de vie.

"Șoferița unui autoturism Range Rover, care circula dinspre București către Focșani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers și s-a răsturnat în afara șoselei”, a declarat polițistul.

Iuliana era jurnalistă de ani buni și realiza în special știri legate de Educație.