ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei țigani care au șicanat și au vrut să bată cu bâtele un motociclist în trafic pe drumul dintre Curtea de Argeș - Pitești, nu  vor uita curând pățania .

La intrarea în comuna Bascov, lângă Pitești, după mai multe șicane în trafic, țiganii l-au blocat, i-au pus mașina în față, iar acesta a căzut cu motocicleta, moment în care și-a rupt și un deget.

Cei trei bărbați din BMW au coborât din mașină cu bâte pentru a-l lua la bătaie. Motociclistul, un polițist aflat în timpul liber, dar și fost luptător K1, i-a bătut crunt pe doi dintre ei, lăsându-i întinși pe asfalt, al treilea scăpând mai ușor doar pentru că a fugit.

George Fir este unul dintre cei mai apreciați polițiști din Argeș, a lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo și pe care l-a însoțit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori.