Sișu și Puya, membrii trupei hip-hop La Familia, au lansat un manifest în care promovează familia tradițională, credința în Dumnezeu și naționalismul. 

De altfel, Tudor Sișu este unul dintre inițiatorii și susținătorii proiectului de revizuire a Constituției, inițiat de Coaliția pentru Familie.

Sub titlul „Manifest La Familia", Sișu și Puya își îndeamnă fanii să li se alăture și să promoveze mesajul lor, precizând că nu este o provocare, ci un apel către cei care cred și simt la fel. 

Mai exact, membrii La Familia își declară credința în Dumnezeu, în neam, în familia compusă doar din bărbat și femeie, în normalitate și moralitate, în tradiție, în unitate și în limba română. 

Rapperii subliniază că manifestul reprezintă „piatra de temelie, coloana vertebrală și sistemul de valori în care credem." 

Manifestul a fost distribuit în mediul online de peste 800 de ori. Tudor Sișu este unul dintre cei 16 inițiatori ai proiectului de revizuire a Constituției propus de Coaliția pentru Familie. 

„Sunt om, uneori cedez, nu caut să mă justific. Homosexualitatea este o patimă. Atâta timp cât eu încerc să-mi justific o patimă, legalizând totul, făcând-o să pară cool, să pară normal, atunci am o problemă. Și eu, și tu, toți avem fel de fel de defecte. Dar acum, din cauza patimii mele, nu trebuie să lupt pentru legalizarea ei. Răul n-o să vină niciodată în forma sa cea mai urâtă și o să zică: «eu sunt răul și hai să facem nenorocirea asta!» Nu, o să vină ca o chestie de toleranță, de respect, de iubire. Între ghilimele", declara cântărețul la începutul proiectului, care acum se află pe masa Senatului.

Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48(1) din Constituția României, în sensul în care din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” , se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews