ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Sebastian Ghiță a readus în discuție teza de doctorat a Laurea Codruța Kovesi, mai mulți oameni cu dosare penale în derulare au prins glas. Unul dintre aceștia este Adrian Sârbu, omul care vinovatul principal pentru degradarea morală în care a ajuns acest popor.

Inventatorul "știrilor de la ora 5", cel care a adus în casele românilor crimele, violurile, homosexualitatea sau maneliștii este foarte activ pe Facebook de câteva zile.

Cea mai recentă postare este legată despre lipsa toaletelor din școlile din satele românești. Fostul șef al Pro TV face o paralelă cu gestul Guvernul de a cumpăra cu 11 milioane de euro "Cumințenia Pământului", dar uită să amintească de scutirea de taxe în valoare de câteva miliarde de lei decisă de guvernul condus de Adrian Năstase. Adrian Sârbu uită și de prejudiciul de aproape 14 milioane de euro cauzat bugetului statului de firmele din grupul Mediafax.

"De câteva ori pe zi, trei sute de mii de cumințenii ale pământului se duc în fundul curților miilor de școli fără toalete din țărișoara noastră și se așază pe vine. Cu o treabă. Toamnă, iarnă, vânt, ploaie. Frig. Mai devreme sau mai târziu vor avea un singur dor: să plece!", spune Adrian Sârbu pe Facebook.

Adrian Sârbu își încheie postarea cu un calcul: "Până una-alta, puțină aritmetică: un grup sanitar, mobil sau construit, costă două mii de euro, înmulțit cu cinci mii de școli fără toalete face zece milioane".

 Oare câte toalete se puteau cumpăra pentru copiii de la sate din acești bani, domnule Adrian Sârbu?


Adrian Sârbu este acuzat de evaziune fiscală, instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare și spălare de bani, prejudiciul în acest dosar ridicându-se la 61.588.159 lei (aproximativ 14 milioane de euro).

"Știrile de la ora 5 sunt o mare diversiune. Diversiunea s-a numit, 'hai să arătăm oamenilor și partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc s-o recunoască", a spus Adrian Sârbu despre cel mai abject produs media din România.