ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 01.05/ 17:00 La aproape 24 de ore după ce a fost închisă, pagina de facebook a asociației NeamUnit a redevenit online pe rețeaua lui Zuckerberg.

„Solidaritatea Dvs ne obliga!  Mulțumim pentru ajutor, de la " share” la consiliere juridică. 
Astăzi, la fel cum ne-au închis, ne-au eliberat pagina si câțiva dintre administratori din temnița virtuală, fără explicații. ( avem inca admin. blocat, contul personal fiind șters ) 
Va promitem ca NU VOM TĂCEA! 
Din contra, aceasta măsura totalitară ne-a mobilizat si de aici înainte tonul legat de aceasta problema va fi unul mult mai ridicat. - Vrem Referendum pentru România -”, a sunat anunțul de pe pagina Neamunit.

Știrea inițială

Pagina de facebook a Asociației „Neamunit”, unul dintre cele mai populare ONG-uri conservatoare din România, a fost închisă, informează un comunicat al Asociației primit pe adresa redacției ActiveNews.
 
Măsura a fost luată după ce pe pagina asociației, urmărită de peste 36.000 de persoane, a postat un mesaj prin care se cerea Parlamentului României să protejeze copiii de educația sexuală „care promovează homo și transexualitatea în instituțiile de învățământ, încă din grădinițe și școli primare”.
 
Postarea era însoțită și de fotografii care înfățișau copii prezenți la marșurile homosexualilor din București și din alte orașe. Conform Asociației NeamUnit, aceste poze au fost preluate de pe alte pagini de facebook, dar ale unor activiști LGBT.
 
Mai mult, toți cei șapte (7) administratori ai paginii au fost blocați. Acțiunea Facebook împotriva celor de la „NeamUnit” vine după ce pagina „Prodocens Media”, altă asociație creștină, a fost ștearsă fără avertisment. După contestația asociației și protestele utilizatorilor, Facebook a decis să anuleze decizia, informa ActiveNews la vremea respectivă.
 
Iată comunicatul celor de Neamunit, însoțit de fotografiile care au deranjat Facebook:

„Ieri Pagina principala a Asociației " NEAMUNIT " a fost închisă si toti cei 7 administratori blocați pentru o postare in care se cerea Parlamentului României să protejeze copiii de educația sexuală care promovează homo si transexualitatea in instituțiile de învățământ, inca din grădinițe si scoli primare.

Postarea a fost însoțită de poze cu copii la marșurile homosexuale găzduite in Bucuresti si in alte orașe din străinătate precum si declarațiile susținătorilor acestor preferințe sexuale care spuneau că nu este normal ca mama sa fie doar " fetița " si ca mama este denaturat si discriminator pentru cauza homosexuală .( pozele au fost preluate de pe paginile activiștilor lgbt existente in spațiul public)

Cenzura de tip neomarxist la care sunt supuse paginile si conturile Facebook este demnă de epoca marxist-leninistă .
Pe aceasta cale ne întărim convingerea că avem nevoie de protecția statului român si solicităm public REFERENDUM PENTRU FAMILIE!
Acest proces democratic trebuie sa aibă loc cât mai curand așa cum alte 3 milioane de români au cerut in mod expres.

Repudiem cenzura si dictatura acestei minorități sexuale care nu-si poate impune agenda prin forța băgând pumnul in gura majoritații covârșitoare care dorește Referendum optând pentru cuvântul FAMILIE ca fiind unul sacru.

De ajutorul Asociației Neamunit beneficiază de mai bine de 5 ani de zile persoane aflate in dificultate, dar si elevi sau studenți cu merite deosebite la invatatura, bătrâni sau persoane defavorizate fără a discrimina pe criterii etnice, religioase sau sexuale .

Închiderea paginii afectează in mod direct activitatea Asociației, aceasta având in prezent peste 36 de mii de urmăritori si prieteni care beneficiază direct sau indirect de sprijinul nostru.

Cu respect

Asociația Neamunit