ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 27.07/13:13 Părintele Vasile Antonie Tămaș a anunțat că ieri a donat cei 10.000 de dolari strânși de români, până acum. Cu banii strânși până acum de familie, aproximativ 30.000 de dolari, fetița va fi dusă în Turcia și pusă pe lista de transplant. 

Mai mult, preoții și autoritățile locale din Storojineț s-au angajat într-o campanie pentru a strânge suma de 110.000 de dolari.

Puteti dona în contul: RO32BTRL03301201395543XX deschis la Banca Transilvania pe numele  TĂMAȘ VASILE ANTONIE cu mențiunea "Viață pentru Evanghelina Donația ".

Știrea inițială

Preotul Vasile Antonie Tămaș din Covasna, cunoscut pentru campaniile sale umanitare și pentru implicarea sa în salvarea copiilor care urmau să fie avortați, face un apel către toți românii pentru ajutorarea micuței Evanghelina, un bebeluș de numai patru luni și jumătate din regiunea Cernăuți, Bucovina de Nord, Ucraina.

Fetița are nevoie de 100.000 de euro pentru o operație în Turcia,  foarte rapid, altfel riscă să nu mai supraviețuiască. Iată mesajul părintelui Tămaș: 

„Dragi români, pornim împreună în cea mai mare campanie umanitară de până acum. 

Ingerasul Evanghelina, de 4 luni și jumătate, are nevoie de 100.000 euro pentru a putea fi operată în Turcia. Dacă nu se aduna banii, intr-o luna fetița moare.
Pe conturile părinților din Ucraina nu se pot trimite bani, fiindcă statul reține aproape jumătate din sumă. Ei locuiesc în Storojinet, regiunea Cernăuți, fosta Românie Mare. 
Dacă 1000 de oameni depun 100 de euro, copilul va fi salvat. Haideți să ne unim, pentru acest înger. Eu adun banii în România, dând zilnic dovezile online.
Doamne Ajuta! 
RO32BTRL03301201395543XX
TĂMAȘ VASILE ANTONIE”
 
Mama fetiței a lăsat un mesaj pentru cei care au ajutat-o micuță și pentru cei care doresc să o facă în continuare: