ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, oamenii legii au descoperit faptul că în vara anului 2014, ar fi abuzat sexual trei elevi. Asta, în timp ce era anchetat de procurori pentru fapte similare, petrecute în toamna anului 2013.

"În data de 20 mai, față de un bărbat de 49 de ani din Bistrița, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, agresiune sexuală și act sexual cu un minor. Bărbatul este bănuit că ar fi săvârșit aceste fapte în cursul lunii septembrie 2013 și în perioada iulie-august 2014 asupra a trei minori cu vârste între 12 și 14 ani", a precizat inspectorul Virginia Roșca, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, citată de Bistrițeanul.

Şocant este faptul că inițial, după acuzațiile aduse în 2013, Leon Buhai a fost reținut și a stat după gratii trei luni de zile în arest preventiv, apoi a fost pus în libertate la începutul anului 2014, fiind trimis în judecată în stare de libertate pentru corupție sexuală.

Cum Leon Buhai este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal pentru copii din orașul Bistrița, omul s-a întors să antreneze, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Culmea este că în vara anului 2014, susțin anchetatorii, el ar mai fi abuzat sexual încă trei minori.

Șansele să scape de închisoare acum probabil sunt minime, dat fiind faptul că omul a recidivat.