ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul unei echipe de handbal din București, Ion Țibru, a fost arestat preventiv fiind acuzat de procurori că ar fi violat cel puțin șapte sportive cu vârste între 10 și 14 ani.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani este acuzat de procurori de comiterea a 15 violuri și două infracțiuni de corupere de minori. Acesta antrena la un club de handbal privat, iar anchetatorii spun că ar fi abuzat şapte fete cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Totul a ieşit la lumină după ce una dintre fetiție le-a povestit părinților drama prin care a trecut, iar aceștia au depus o plângere la poliție. Anchetatorii au descoperit că alte şase fete au fost, de asemenea, abuzate sexual.

Polițiștii de la Investigații Criminale spun că în cantonamente, Ion Țibru le ademenea în camera sa, sub pretextul că trebuie să le facă masaj dupa antrenament și profita de ele.