Un autocar care transporta 51 de pasageri, adulți și copii, care se îndrepta din Ilfov către Iași, a fost implicat într-un grav accident de circulație.

Șoferului autocarului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, i s-a făcut rău, prăbușindu-se inconștient lângă volan. Autocarul, scăpat de sub control a intrat într-un cap de pod, a doborât mai multe garduri, a intrat într-o curte, oprindu-se în clădirea Primăriei Solești. 

Niciunul dintre cei 51 de pasageri nu a fost rănit.

Echipajul medical de la Ambulanță l-a resuscitat, însă, din păcate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, a intrat în stop cardio-respirator, medicii constatând decesul acestuia.

Cei 51 de pasageri se îndreptau spre Iași, unde urmau să participe la pelerinajul Sfintei Parascheva. Autocarul făcuse un popas în județul Vaslui, oprindu-se la Mănăstirea Bujoreni, de lângă Bârlad. Până la sosirea unui alt autocar, care să-i transporte la Iași, pelerinii au fost găzduiți în Căminul Cultural din Solești, unde li s-au oferit gustări și ceai cald. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.