ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din județul Vaslui, a fost arestat de poliție după ce și-a lovit fiica minoră cu pumnul și  a aruncat cu apă fierbinte în soția sa, informează Mediafax.

În timpul unui scandal din familie, de vineri seară, bărbatul a lovit agresiv fata de 17 ani, în apărarea căreia a intervenit mama sa care a fost stropită cu apă fierbinte. Corpul femeii în vârstă de 36 de ani a fost afectat în urma incidentului:

A avut loc o dispută. Și-a lovit fiica și a aruncat în soția sa, în vârstă de 36 de ani, cu apă clocotită. Femeia a fost dusă în Iași, la Chirurgie Plastică, iar fata a fost dusă la spital, după ce a primit o lovitură cu pumnul. Femeia a suferit arsuri pe mâini, picioare și pe zona pieptului, undeva la 15% din suprafața corpului. Inițial a fost transportată la spital la Vaslui și apoi a fost trimisă cu ambulanța la Iași "a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În momentul de față, individul se află sub arrest și este cercetat pentru violență în familie.