Un bărbat din județul Vaslui, a fost arestat de poliție după ce și-a lovit fiica minoră cu pumnul și  a aruncat cu apă fierbinte în soția sa, informează Mediafax.

În timpul unui scandal din familie, de vineri seară, bărbatul a lovit agresiv fata de 17 ani, în apărarea căreia a intervenit mama sa care a fost stropită cu apă fierbinte. Corpul femeii în vârstă de 36 de ani a fost afectat în urma incidentului:

A avut loc o dispută. Și-a lovit fiica și a aruncat în soția sa, în vârstă de 36 de ani, cu apă clocotită. Femeia a fost dusă în Iași, la Chirurgie Plastică, iar fata a fost dusă la spital, după ce a primit o lovitură cu pumnul. Femeia a suferit arsuri pe mâini, picioare și pe zona pieptului, undeva la 15% din suprafața corpului. Inițial a fost transportată la spital la Vaslui și apoi a fost trimisă cu ambulanța la Iași "a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În momentul de față, individul se află sub arrest și este cercetat pentru violență în familie.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews