ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie cu deficienţe grave de vedere a fost salvată de câinele său, care s-a aruncat în faţa unui autobuz. Ca prin minune, au scăpat amândoi cu viaţă.

Audrey Stone, în vârstă de 62 de ani, are deficienţe mari de vedere. Labradorul Figo este al treilea câine utilitar pe care îl are, antrenat special ca să-i poată însoţi şi ghida pe nevăzători, potrivit tvr.ro.

Acum câteva zile, Audrey i-a comandat lui Figo să traverseze strada. La un moment dat însă a venit spre ei un autobuz care nu a încetinit suficient. Căţelul a trecut brusc din dreapta stăpânei în stânga şi a sărit în faţa maşinii - ca s-o apere pe Audrey. Lăbuţele i-au fost grav rănite şi l-a atins şi una dintre roţi - dar a scăpat. Femeia s-a ales doar cu o gleznă scrântită.

Chiar şi rănit, Figo nu s-a mişcat de lângă stăpâna lui până când nu au venit doctorii. Chiar şi atunci, cu greu s-a lăsat dus la veterinar. Audrey spune că abia aşteaptă să se întoarcă acasă şi să-şi ia în braţe căţelul care a salvat-o.