ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre tinerele vedete din modelling din Australia, care a lucrat la Londra, Paris și New York, a murit la Melbourne, la doar 28 de ani, din cauza unui cancer „rar și incurabil”, a anunțat familia ei, potrivit Herald Sun, citat de news.com.au

Marc Jacobs, Burberry și Chanel au fost unele dintre casele de modă cu care a lucrat Scale. De asemenea, era angajată la o cunoscută agenție australiană de modele, Chadwick Models.

„Era hotărâtă și puternică și a gestionat cu atâta grație cel mai dificil an din viața ei, cu acceptare, optimism și vulnerabilitate”, a menționat familia ei într-un comunicat.

Cu privire la încercarea ei, familia a adăugat că Scale nu s-a plâns niciodată și nu s-a întrebat „de ce mi se întâmplă mie?”

„Sian a fost foarte generoasă, iubitoare, amabilă, veselă, aventuroasă și modestă”, a mai spus familia ei.

„Cu profundă tristețe și cu inimile grele, plângem plecarea dintre noi a frumosului nostru model Sian Scale. Sian a fost o lumină strălucitoare și unică în lumea noastră. Ne va lipsi tuturor mai mult decât pot exprima cuvintele, iar munca ei incredibilă a imortalizat-o în imagini pentru totdeauna”, a declarat agenția de modeling Chadwick.

Scale a spus că și-a dorit ca oamenii să doneze sânge în cinstea ei. „Dacă cineva vrea să facă ceva în memoria mea, să doneze sânge – este darul vieții”, a spus ea.