ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Donțu, deputat PNL de Brașov, a fost implicat într-un accident seara trecută, în urma căruia un om a murit, lovit chiar pe trecerea de pietoni. Politicianul era la volanul mașinii și din primele informații ale polițiștilor, la trecerea de pietoni nu ar fi acordat prioritate, anunță Digi24.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22. Deputatul conducea un autoturism din direcția Brașov spre Săcele, orașul în care locuiește, iar la o trecere de pietoni nu ar fi acordat prioritate unui pieton pe care l-a lovit. Practic, omul a fost luat pe capotă, s-a izbit de parbriz și a fost aruncat pe carosabil. Persoana accidentată și-a pierdut viața.

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul este considerată periculoasă, pentru că viteza de circulație în zonă este de 70 km/oră, nu există presemnalizarea trecerii de pietoni, ci doar semnul din dreptul trecerii.

”Nu fac declarații momentan”, a fost reacția lui Mihai Donțu la Digi24.  

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Deputalul PNL Mihai Donțu este la al doilea mandat în Parlamentul României.