ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un deținut în vârstă de 25 de ani a murit, duminică seară, în Penitenciarul Arad, informează news.ro. Bărbatul se simțea rău de câteva zile și a fost dus la infirmerie. Luni urma să fie transportat la spital pentru analize. 

Tânărul, care era din Vaslui, ispășea o condamnare de șase ani pentru tâlhărie. El a fost transferat la infirmerie, după ce vreme de câteva zile a acuzat că se simte rău. Totuși, persoanlul medical de acolo a constata că „are o stare generală bună”. Luni, el urma să fie transferat la Spitalul Clinic de Urgență Arad, pentru a fi supus unor investigații suplimentare.

Duminică seară, însă, un coleg a sesizat paza că bărbatul nu se simte bine. Asistenții au invervenit pentru a-l resuscita, apoi un echipaj SMURD ajuns la fața locului pentru a continua manevrele, dar nu a avut succes.

Potrivit medicilor de la SMURD, deținutul a suferit un stop cardiorespirator.

Polițiștii chemați la fața locului au constatat că nu există urme de violență. Totuși, trupul său neînsuflețit a fost ridicat pentru autopsie și au fost anunțați procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Deținutul nu figura cu boli cardiace.