Unui elev din județul Vaslui i s-a făcut rău după ce în timpul orei de religie a vizionat imagini din filmul documentar "Strigătul mut", care tratează problema și industria avorturilor.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a acuzat o stare de rău și după ce a cerut permisiunea să meargă la baie a ieșit pe hol și a leșinat.

Profesorul Gabi Vrânceanu a motivat vizionarea filmului prin faptul că în județul Vaslui au fost, în 2015, 250 de avorturi la fete cuprinse cu vârsta între 14 și 17 ani. Acesta este acum investigat pentru a se determina dacă acest film este conform cu programa școlară.

Cunoscutul realizator radio-tv Șerban Huidu a luat atitudine față de această situație și afirmă că avortul "este o crimă și se săvârșește cu intenție". Despre filmul cu pricina, Șerban Huidu a spus: 

"Cred că dacă ar fi impresionați, adolescenții de azi, tinerii rebeli de mâine ar auzi "strigătul mut"!2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.