ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nea Petre, un bărbat fără adăpost,  locuia într-o Dacie veche în curtea închisorii Jilava.  Bărbatul trecea nopțile geroase într-o mașină abandonată, înfofolit , sperând doar că va mai apuca ziua de mâine.

Tinerii, coordonați de Ștefan Niculae, un cunoscut voluntar pro-viață, au pus mână de la mână și au reușit să-i cumpere lui nea'Petre o rulotă, în care acesta are toate condițiile necesare pentru a trece cu bine iarna.
 
Voluntari pro-viață se numește grupul tinerilor care l-au ajutat pe nea Petre și au început acum câțiva ani impulsionați de strădaniile părintelui Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, cel care are grijă de sute de copii. De-a lungul vremii, tinerii voluntari au trimis zeci de tone de alimente, îmbrăcăminte dar și sume de bani pentru copiii și bătrânii neajutorați.