ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Nea Petre, un bărbat fără adăpost,  locuia într-o Dacie veche în curtea închisorii Jilava.  Bărbatul trecea nopțile geroase într-o mașină abandonată, înfofolit , sperând doar că va mai apuca ziua de mâine.

Tinerii, coordonați de Ștefan Niculae, un cunoscut voluntar pro-viață, au pus mână de la mână și au reușit să-i cumpere lui nea'Petre o rulotă, în care acesta are toate condițiile necesare pentru a trece cu bine iarna.
 
Voluntari pro-viață se numește grupul tinerilor care l-au ajutat pe nea Petre și au început acum câțiva ani impulsionați de strădaniile părintelui Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, cel care are grijă de sute de copii. De-a lungul vremii, tinerii voluntari au trimis zeci de tone de alimente, îmbrăcăminte dar și sume de bani pentru copiii și bătrânii neajutorați.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews