ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Care este diferența dintre procurorul DNA Mircea Negulescu alias Portocală, care a presat-o pe o deputata PSD să întrețină relații intime prin șantaj asupra libertății celor din familia ei, și obezul Harvey Weinstein, unul dintre cei mai mari producători de la Hollywood și un infect obsedat sexual, un violator care scotea din industria filmului actrițele care nu-i cedau? Ați auzit de vreun scandal în publicul feminist local pe tema asta, sau ce aparține de "ciuma roșie" poate fi hărțuit sexual fără probleme de libidinosii din DNA?

Alt caz: Generalul Constantin Onisor, coordonator de doctorate la Academia SRI (inclusiv al Cavalerului de Malta Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, acuzat de fraude imense in beneficiul fratilor), a ajuns în "prestigioasa" instituție de învățământ academic a serviciilor după ce a fost dat afară din Garnizoana Pitești pentru hărțuire sexuală asupra mai multor subordonate.

Fostul ministru al Finanțelor, acoperitul Eugen Teodorovici de la PSD, un fan al poliției politice a DNA și cel care a intenționat să pună impozite pe lumânările Bisericii Ortodoxe (există o conivență majoră între serviciile puse la cheremul "elitelor" corporatocrate și politicile anti-bisericești), a primit o diplomă de la Academia SRI, fără să fi fost prezent la cursuri.

Traian Băsescu a creat un Stat Paralel prin cei doi oameni de casă la acea vreme (tandemul Coldea - Koveși), fără precedent în lumea civilizată. Rețeaua cuprinde acoperiți din justiție, mass media și politică - inclusiv premierul Tudose, cel care schimbă miniștri la îndemnul Bruxellului cu sprijinul DNA, este un alt plagiator dovedit al Academiei SRI.

Revenind la Kovesi. Ieri, invitată fiind în Parlamentul European, a fost în sfârșit întrebată de către un membru al comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009, deputatul Liviu Pleșoianu, (pentru cei care nu știu, șefa DNA a sfidat instituția Parlamentului și a refuzat să vină în fața comisiei ca să răspundă la întrebări, călcând în picioare inclusiv o dispoziție a CCR pe această temă): "Ca procuror general al României în 2009, ce ați căutat, ce ați făcut în seara alegerilor prezidențiale acasă la un om politic, alături de alți oameni politici și alături de șefii SRI? Și, de asemenea, de ce în 2014 ați mințit poporul român când ați spus că dumneavoastră niciodată nu v-ați întâlnit cu un politician în timpul liber". A bălmăjit-o, ca de obicei. 

Omul politic în casa căruia a fost prezentă Codruța Kovesi în seara alegerilor prezidențiale este nimeni altul decât Gabriel Oprea, generalul pe care același Traian Băsescu l-a mângâiat pe umăr cu patru stele, pe timp de pace. Poreclit "Generalul Izmană", acesta a fost coordonatorul doctoratelor false date pe bandă rulantă în Academia SRI și cel care nici măcar nu a oprit ca să se dea jos din mașină când un polițist din escorta lui, pe care o folosea inclusiv când mergea cu amanta la restaurant, a murit într-un teribil accident.

Epilog: După ce a fost retras din funcția de șef executiv al SRI, în urma dezvăluirilor de corupție ale acoperitului Ghiță, care era omul prin care serviciile secrete derulau afaceri, gen. Coldea a fost pus profesor de... etică. Evident, chiar la Academia SRI.