ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ștefan Veliceasa, medic specialist în medicină de familie în București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani, transmite cotidianul.ro

Doctorul ar fi decedat în urma unui accident vascular, în trafic, la volan.

„Am înțeles că sambătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legătura cu familia lui, nici măcar cu mama lui. Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectări cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate, a fost foarte greu. A fost un profesionist, un om cu pregătire extraordinară. A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

Cei care l-au cunoscut spun că a salvat numeroase vieți si deplâng faptul că nu a putut să o salveze și pe a lui.

”Stefan Veliceasa ne-ai redus la tacere…

Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de CoVid si nu numai, ti-ai salvat mama de atatea ori, iar pe tine n-ai putut. Asa erai tu, DOAR pentru ceilalti.

Un DOCTOR extraordinar si un prieten pe care l-am iubit enorm … Atat de devreme om perfect …

Dumnezeu sa te ierte si sa te aseze cu cei drepti!

Iti multumim pentru tot, Stefan”, a transmis o apropiată a medicului pe Facebook.