ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o nouă dovadă de cinism și oportunism ieftin, anumite persoane au profitat de tragicul eveniment din București, de la clubul Colectiv pentru a-și face puțină reclamă politică.

Aceștia au scos, ca la un semn, cearceafurile cu sloganul "Spitale, nu catedrale", afirmând că este vina Bisericii pentru faptul că spitalele au fost uneori, depășite de numărul victimelor sosite.

Vlad Mixich, de profesie medic, dar și jurnalist la Hotnews.ro, spune însă că situația este alta, în România. De precizat este că siteul Hotnews este cunoscut pentru atitudinea sa fățiș secularistă și anti-Biserică.

"Romania are mai multe paturi de spital pe cap de locuitor decat multe alte tari UE, suntem in jumatatea superioara a clasamentului. Conditiile insa sunt cele mai proaste din Europa, iar numarul de medici cel mai mic (doar polonezii stau mai rau). Pe de alta parte, Bucurestiul are cel mai mare numar de medici specialisti la mia de locuitori din Romania, numar comparabil cu cel din tarile vest europene. Astea sunt faptele, nu impresii.”, a scris el pe Facebook.