ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Palatul Buckingham a anunțat marți seara decesul lui Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor și ginerele Prințului și Prințesei Michael de Kent. Avea doar 45 de ani. Deși nu a fost anunțată o cauză a morții, presa britanică susține că decesul lui Kingston nu se încadrează în categoria morți suspecte.

Kingston, care s-a căsătorit în familia regală în 2019, a fost găsit mort duminică seara la o adresă nedezvăluită din Cotswolds, serviciile de urgență fiind chemate la fața locului după ora 18:00.

Miercurea trecută, Lady Gabriella – care se află pe locul 56 pe linia de succesiune la tron – și Thomas Kingston – bancher și fost negociator de ostatici – au fost văzuți împreună în public la un eveniment la National Gallery din Londra.

Potrivit Daily Mail, Lady Gabriella a adus un omagiu regretatului ei soț într-o declarație comună cu familia sa, descriindu-l drept un „bărbat excepțional care a luminat viața tuturor celor care l-au cunoscut”. Moartea sa tragică a fost descrisă drept „un mare șoc pentru întreaga familie”.

Se va desfășura o anchetă, dar nu există circumstanțe suspecte.

Lady Gabriella, care nu este un membru activ al familiei regale, a publicat o fotografie cu soțul ei, în care acesta apare zâmbind și îmbrăcat într-o cămașă roz casual, lângă o întindere de apă în bătaia soarelui (FOTO mai jos).

„Cu cea mai profundă durere anunțăm moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea lui a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă cerem să ne respectați intimitatea în timp ce plângem decesul lui”, a scris Lady Gabriella în declarația comună cu familia.

După vestea sfâșietoare, care a adus familia regală în doliu, regele Charles și regina Camilla și-au transmis „cele mai sincere gânduri și rugăciuni” către Lady Kingston, cunoscută sub numele de Ella, și familiei lui Kingston.