ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Discuțiile despre inițiativa cetățenească a Coaliției pentru Familie s-au încins în ultima vreme, mai ales după declarațiile președintelui Klaus Iohannis pe această temă.

Dorința cetățenilor de a fi consultați pe tema definirii familiei, prin referendum, se pare că nu este prea bine primită de politicienii care ar trebui să-i reprezinte. Coaliția pentru Familie ceruse Parlamentului să ia în discuție legea referendumului astfel încât acesta să fie programat în aceeași zi cu alegerile parlamentare.

În acest sens, publicăm un mesaj primit pe adresa ActiveNews, din partea unui monah din Arhiepiscopia Bucureștilor. Semnatarul mesajului îi îndeamnă pe români la rugăciune.
 

„Dragi români, 
Politicienii vă neglijează. Referendum-ul pentru căsătoria creștină este în pericol. Nu există niciun semnal că ar vrea să-l organizeze în ziua alegerilor parlamentare.

Probabil că există presiuni din partea marilor puteri occidentale și conștiința conducătorilor noștri este slabă.
Să nu uităm că rugăciunea are o forță imensă și de regulă nu i se poate opune nimeni. Vă propun să ne rugăm astfel:

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, îndreaptă mila Ta spre rugăciunea noastră și spre conducătorii noștri. Deschide-le mintea și îndeamnă-i prin puterea cuvintelor Tale să ia hotărârea cea bună, adică după sfânta voia Ta, ca să nu fie legiuitori ai păcatului și să nu fie osândiți la Judecata Ta.
Asemenea și pe noi învață-ne să facem voia Ta în aceste vremuri tulburi”.

 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews