ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traficul este blocat pe Autostrada Soarelui după ce în județul Călărași un autocar a izbit violent un tir, pe sensul de mers spre Capitală. În urma accidentului, un om a murit si trei au fost răniți, anunță B1 TV.

Printre cele trei persoane rănite se numără și două femei însărcinate, acestea nefiind într-o stare bună.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00, la kilometrul 69, când un autocar, în care se aflau doi șoferi și șapte pasageri, și un TIR, s-au ciocnit violent.

Cătălin Bocai, comisarul șef al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 că „în urma accidentului deosebit de grav o persoană a decedat și alte trei au fost rănite grav”.

Persoana care și-a pierdut viața în acest tragic accident este șoferul de rezervă al autocarului, acesta fiind scos dintre fiarele contorsionate de către echipajele de descarcerare ale ISU Călărași.

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier pe sensul către București al autostrăzii Soarelui este oprit în zona kilometrului 69 din cauza accidentului.

„Până la reluarea traficului, autovehiculele rămase în coloană, de la kilometrul 105 (Drajna) la kilometrul 69, vor trece dirijat, de locul producerii accidentului, spre capitală”, precizează Centrul Infotrafic.

„Se estimează că în aproximativ o jumătate de oră circulația rutieră să fie reluată”, a precizat comisarul Cătălin Bocai.

„Se menține devierea pentru traficul ușor pe ruta Drajna-DN3A-Lehliu, de unde se reintră pe A2, iar pentru traficul greu pe ruta Drajna-Călărași DN21, respectiv DN3-Lehliu-Autostrada Soarelui”, a precizat șeful Infotrafic.