ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii de investigații criminale din Dej au reținut un cetățean francez bănuit că ar fi întreținut relații sexuale cu minori contra cost.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu luptători de acțiuni speciale, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Cetan, comuna Vad, pentru documentarea activității infracționale a unui cetățean francez, în vârstă de 61 de ani.

„În perioada 24.12.2017 - 1.01.2018, cetățeanul francez i-ar fi solicitat unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Dej, să identifice tineri dispuși să întrețină relații sexuale contra cost. Conform probatoriului administrat, în noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2018, bărbatul în vârstă de 61 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 13 ani într-un imobil aflat într-o zonă mai izolată, de pe raza localității Cetan, pe care l-ar fi închiriat", se arată în comunicat.

De asemenea, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale contra cost cu alți doi minori de 16 ani. Cei trei minori ar fi fost fotografiați de bărbat în ipostaze indecente.

În urma percheziției, au fost ridicate medii de stocare: unități centrale, memory stick-uri și telefoane mobile, care urmează a fi expertizate.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost reținut 24 de ore de către polițiști, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej în vederea luării unei măsuri preventive.

Față de tânărul în vârstă de 27 de ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de act sexual cu un minor.
 
Poliția Română este în alertă după ce un bărbat a agresat o fată și un băiat într-un lift din cartierul bucureștean Drumul Taberei.