Încă un cutremur a avut loc duminică dimineață, de 3,2 grade pe scara Richter în zona seismică Vrancea, județul Buzău, după seismul de mare intensitate, cu magnitudinea de 5,8 grade. Acesta a avut loc la ora 05.48, la adâncimea de 148 de kilometri, informează Mediafax.

Cutremurul s-a produs în apropiere de orașele, Întorsura Buzăului (41 km), Târgu Secuiesc (50 km), Vălenii de Munte (57 km), potrivit statisticilor oferite de Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Al  doilea seism vine la câteva ore după primul cutremur, care s-a simțit și în Capitală.

Cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade, în centrul Italiei. MAE: Numărul românilor decedați a CRESCUT la 11. Numai patru români sunt dați dispăruți, restul au fost identificați și sunt în viață2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.