ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou scandal ia amploare la clinica Sanador, acolo unde în urmă cu săptămână, a murit un copil de un an și opt luni, în timpul intervenției chirurgicale, informează Mediafax.  Medicii din cadrul clinicii, sunt acuzați că au neglijat o pacientă de 65 de ani, care și-a pierdut viața, după ce a suferit un atac cerebral.

Familia pacientei care a murit vineri dimineață, e hotărâtă să dea în judecată clinica, pentru incompetența medicilor. Familia susține că medicii și-au dat seama prea târziu că pacienta are blocaj de sânge: ” În final, avea ceva tot de AVC în sensul că avea o venă înfundată. Acum a fost operată și ne-a spus că moare. (...) Toți doctorii, din ce am văzut, sunt incompetenți. Abia a patra oară au văzut că e blogaj de sânge. (...) O să îi dăm în judecată și să fim siguri că nu s-a greșit cum s-a greșit la ceilalți pacienți, la copil” a declarat fiul femeii decedate. Acesta a mai completat și faptul că  a intenționat să-și transporte mama la o clinică din străinătate, doar că medicii nu i-au permis.

Cadrele medicale implicate în scandal  susțin că au depus tot efortul pentru a salva bătrâna de 65 de ani și că a transmis familiei acesteia, gravele consecințe care pot apărea în timpul operației: ” În final, avea ceva tot de AVC în sensul că avea o venă înfundată. Acum a fost operată și ne-a spus că moare. (...) Toți doctorii, din ce am văzut, sunt incompetenți. Abia a patra oară au văzut că e blogaj de sânge. (...) O să îi dăm în judecată și să fim siguri că nu s-a greșit cum s-a greșit la ceilalți pacienți, la copil”

Caz incredibil în SUA: Cu arma în mână, un tată și-a apărat fiul, aflat în „moarte cerebrală”, de medicii ce doreau să-l ucidă. În timpul intervenției SWAT însă, fiul și-a revenit. Decizia luată în privința tatălui și reacția fiului său